/

Αρχική

Εταιρία

«EΠΙΠΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ»… Ασυμβίβαστη Υπεροχή!

Η αξιοπιστία η φινέτσα και η ποιότητα είναι συνώνυμα της επιχείρησης
«EΠΙΠΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ» ζωντανή απόδειξη αποτελούν, οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. 


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 Η Εταιρεια μας λειτουργεί από το 1989 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων παντώς τύπου.Βασική αρχή μας είναι ο σωστός σχεδιασμός ,η ποιότητα των προιόντων και η καλυτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους προμυθευτές και βασιζόμαστε σε σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα σε φινέτσα και design.Διαθέτουμε έμπειρους διακοσμήτες πρόθυμους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας ώστε να οδηγηθούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Κάθε νέα δουλειά αποτελεί για εμάς έναν λόγω για αναζήτηση ιδεών, μια πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας και μας βάζει στην διαδικασία να ικανοποιήσουμε, ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Φυσικά προσέχοντας πάντα, ότι κάνουμε να είναι λειτουργικό και σε αρμονία με τον χώρο, στον οποίο τοποθετείτε. 

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ  Παίρνουμε τα μέτρα του χώρου που θέλουμε να μελετήσουμε, ακολουθεί μια κουβέντα με τους πελάτες μας, για να καταλήξουμε στο ύφος που οι ίδιοι θα ήθελαν να δώσουν στο χώρο τους. Γίνεται η μελέτη του χώρου και ακολουθεί ένας γενικός σχεδιασμός, για τη διάταξη των επίπλων, έτσι η δημιουργία αρχίζει, με το σχεδιασμό του κάθε επίπλου ξεχωριστά .